Qui som farmàcia PUIGPINÓs?

Coneixe’ns

Farmàcia Puigpinós va iniciar la seva activitat al Setembre del 2002. La nostra oficina de farmàcia s’ha traslladat recentment a les noves instal.lacions del C/Humbert Torres 22 de Lleida, on estic acompanyada per un equip fantàstic.

Sóc l’Erma Puigpinós, titular de la farmàcia, llicenciada per la facultat de farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Estem a prop teu!

Probablement el farmacèutic és el professional de la salut més proper al ciutadà, i per tant, nosaltres volem aprofitar aquest contacte per assessorar-te i ajudar-te a resoldre tots els teus dubtes.

L’equip de Farmàcia Puigpinós el formem professionals de l’àmbit sanitari amb una gran vocació. Ens agrada cuidar els petits detalls: des que entreu per la porta de la nostra farmàcia fins al moment en què has de prendre’t la medicació i recordes els consells i indicacions que t’hem aconsellat.

Et volem escoltar i guiar-te, no només en els tractaments de les malalties, sinó també i sobretot en el manteniment de l’equilibri fisiològic gràcies a l’especialització en productes naturals.

És per això que oferim un consell farmacèutic totalment personalitzat i fruit d’una escolta activa de cadascun dels nostres clients.

Coneix els nostres serveis

Descobreix tot el que a farmàcia puigpinós podem oferir-te.
Perquè l’atenció que et mereixes està a prop teu.

Servei WhatsApp

agsdi-whatsapp

El servei de WhatsApp de la farmàcia Puigpinós és molt pràctic per als seus clients, coneix els avantatges d’aquest servei?

agsdi-message-heart

1. PERMET REALITZAR CONSULTES A LA FARMÀCIA RÀPIDAMENT.

agsdi-handbag

2. POT REALITZAR UNA COMANDA I NOSALTRES LI PREPAREM TRANQUIL·LAMENT. QUAN VOSTÈ LA VE A BUSCAR JA ESTÀ FETA I NOMÉS CAL PAGAR.

agsdi-gift-heart

3. SI HO DESITJA, LI PORTEM A DOMICILI SENSE CAP COST ADDICIONAL.

Visita’ns

Carrer Humbert Torres, 22 25008 Lleida

Truca’ns

+34 937 25 42 21
+34 689 892 722

Escriu-nos

epuigpinos@coflleida.cat

Estem a prop teu, parlem?

A la nostra farmàcia tenim un equip fantàstic que està desitjant ajudar-te. Volem escoltar i guiar-te, no només en els tractaments de les malalties, sinó també i sobretot en el manteniment de l’equilibri fisiològic gràcies a l’especialització en productes naturals.

Explica’ns què necessites.

CONSENTIMENT *