Hola de nou, amics!

Avui us vull parlar sobre una necessitat que tenim al nostre organisme i com realitzar-la de manera fàcil, segura i còmode. Com molts de vosaltres ja sabreu, és necessari cada cert temps realitzar una posada en marxa del nostre organisme: una depuració en condicions que ens permeti eliminar tot allò que el nostre organisme no necessita més per sentir-nos com nous i, sobretot, sentir-nos bé per dins.

Un dels moments més idonis per realitzar aquesta depuració són els mesos de setembre i octubre. Tot i que és molt més que recomanable anar realitzant depuracions durant tot l’any, després de l’estiu el nostre organisme acumula més excessos de l’habitual i tornar a funcionar de manera correcta pot ser un procés més difícil si no ho fem de la manera adequada.

Davant d’aquesta necessitat del nostre organisme, que és molt important no deixar passar si volem gaudir d’una bona salut, us proposem el xarop InControl B15. Elaborat a partir de la sinergia d’extractes vegetals d’alta efectivitat tals com la Carxofa, l’Ungla de Gat, el Desmodium o el Rave negre és un xarop que ens ajudarà en la detoxificació digestiva i hepàtica tant del fetge com del ronyó.

La seva exclusiva fórmula està pensada per estimular dos aspectes gastrointestinals: eliminar els tòxics i xenobiòtics acumulats a l’organisme (a causa de l’estil de vida actual i/o per possibles polimorfismes genètics de la persona en qüestió).

La inflamació orgànica pot afectar a multitud de sistemes, per la qual cosa el xarop InControl està recomanat per utilitzar-se en nombroses ocasions com:

  • Obesitat i sobrepès
  • Males digestions, gasos, reflux…
  • Cansament, fatiga, astènia
  • Lesions hepàtiques
  • A l’inici de qualsevol tractament (inflamació, dolor, fibromiàlgia…)

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en apropar-te a la farmàcia. Tant jo com tot el meu equip estarem més que encantats de poder assessorar-te i ajudar-te.

Gràcies per la vostra visita!

Erma Puigpinós