Benvinguts un cop més al blog, amics i amigues!

Comencem un any nou i no vull perdre cap oportunitat de poder aconsellar-vos els millors tractaments per la vostra pell. És per això que vull parlar-vos de l’última novetat d’Algēmica: les ampolles FS7 Flaix Stylizing HighLift.

Com alguns de vosaltres ja sabeu, la marca Algēmica, una de les meves preferides, promou la salut des d’una perspectiva integrativa dels tres diferent eixos (neuro-emocional, fisioestètic i estructural) i és un aspecte súper important per entendre la seva filosofia i els seus productes, que trobareu a Farmàcia Puigpinós.

Les noves ampolles es presenten com una opció ideal per lluitar contra l’envelliment de la nostra pell mitjançant un tractament cel·lular intens. Estan formulades amb actius d’última generació amb l’objectiu de ser un tractament de fons. Què vol dir això? Que s’han d’aplicar tres vegades a la setmana, ja que el seu resultat és progressiu, acumulatiu i regenaratiu. Actúen sobre el teixit dèrmic, encara que també les podem utilitzar per realitzar-nos un intensiu ràpid pel dia que tenim un esdeveniment molt important i necessitem la nostra pell perfecta.

En els dos casos, els resultats són els mateixos: una pell sense signes de fatiga i en un estat òptim, tant pel nivell d’hidratació, pel nivell de lluminositat com per la seva elasticitat.

Consells per aplicar les ampolles FS7

 Una bona aplicació dels productes que volem que actuin sobre la nostra pell és imprescindible perquè els seus principis actius treballin de manera localitzada i amb els resultats esperats.

Com s’han d’aplicar?

  • Per obtenir els resultats esperats, cal netejar i exfoliar prèviament la nostra pell i prestar especial atenció a zones com el contorn dels llavis, el coll i els pòmuls.
  • Obre l’ampolla i, a poc a poc, aplica-la de manera uniforme sobre la pell
  • Comença l’aplicació primerament amb un massatge lleuger, finalitzant-lo amb uns tocs tot buscant la circulació i assegurar la màxima penetrabilitat del producte. Així també estaràs estimulant el seu efecte lift.
  • Per finalitzar i completar l’aplicació, et recomano que t’apliquis la crema Algēmica que millor es correspogui amb el teu estat dels diferents eixos nombrats anteriorment.

 Ja saps que qualsevol dubte que tinguis pots consultar-me a través de les xarxes socials o preguntar-me directament a la farmàcia. T’espero!!

Erma Puigpinós