Arriben novetats a la farmàcia i no puc esperar més a explicar-vos-ho! Un dels productes pel qual us esteu interessant més i que més us està agradant és el P65 d’Algēmica. Si encara no el coneixies, ara tens més motius que mai per descobrir-lo!

El P65 és un suplement a base de L-glutamina, magnesi bisglicinat i extracte de cúrcuma (arrel de cúrcuma longa) en una riquesa del 80%.

Quins beneficis té la glutamina?

La glutamina és un aminoàcid no essencial fonamental per al funcionament correcte del múscul. D’altra banda, el magnesi bisglicinat és una forma de magnesi amb alta biodisponibilitat, que ens aporta uns beneficis que ens ajuden a disminuir el cansament i la fatiga, tant física com psíquica. A més, col·labora en el normal equilibri electrolític i el manteniment del metabolisme energètic de la persona. El magnesi està involucrat en la síntesi proteica i en el manteniment normal dels ossos i les dents.

Per si això no fos suficient, des d’Algēmica han millorat la solubilitat. Gràcies al nou format de presentació, ens trobem amb sticks individuals que fa que puguem portar-lo sempre amb nosaltres. Molt més pràctic i eficaç que abans, no creus?

Recorda que aquest producte forma part del grup de tractaments de l’eix estructural, que està vinculat amb el sistema musculoesquelètic, el sistema digestiu i amb els processos metabòlics. A més, has de tenir present que P65 és un complement alimentici i, per tant, no s’ha d’utililtzar com un substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Quines precaucions has de tenir en compte a l’hora de prendre’l?

  • No superar la dosi recomanada.
  • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació, dones embarassades o en període de lactància, han de consultar al metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentós.
  • En cas d’insuficiència renal, cal que consultis al metge.

No oblidis que a Farmàcia Puigpinós estarem encantats d’explicar-te més sobre la marca d’Algēmica i tots els seus productes. No et quedis amb el dubte i vine a veure’ns!