Benvinguts al blog, amics!

Et sents estressat? Avui en dia la majoria de les persones estem més que acostumades a sentir la paraula “estrés” en el nostre dia a dia. De fet, segons l’Enquesta de Població Activa (EPA) realitzada per l’Institut Nacional d’Estadística, Espanya és el país europeu amb més estrés laboral l’any 2018.

És per això que vull aportar una petita ajuda a tots aquells que us sentiu estressats, aportant diferents aliments a la vostra dieta que us ajudaran a no sentir-vos tan estressats. Comencem!

  • Fruites cítriques: les llimones i les taronges tenen propietats antiestrès, a més a més de ser riques en antioxidants, la qual cosa ens permetrà minvar la sensació de fatiga a més a més de reduir l’estrès.
  • Infusions: Opta per la camamil·la o la valeriana naturals, sense afegits, per relaxar la ment i el cos. Pots triar també el té verd, tenint en compte que t’aportarà teina i és possible que el teu cos reaccioni amb més estrès.
  • Xocolata negra: Menjar una unça és excel·lent ja que el cacau té propietats antioxidants i redueix les hormones causants de l’estrès.
  • Vi negre: prendre vi negre en moderació (sempre) redueix la pressió arterial i millora la circulació sanguínia, a més de prevenir l’ansietat i l’estrès.
  • Iogurt: sí, estàs llegint bé! El iogurt afavoreix la producció de seretonina, coneguda també com l’hormona de la felicitat, que ens ajuda a regular el somni i contribueix a regenerar la flora intestinal.A més a més, recorda que fer esport i realitzar meditació o relaxació son eines molt útils per ajudar-nos a controlar els nostres nivells de tensió. T’animes a provar-los?

    Gràcies i fins aviat!